Home Despre noi Produse Asistenta Galerie Cariera Contact Magazin On-Line Solicitare Asistenta Tehnica Electric Power srl © 2019-2024. Toate drepturile rezervate Conditii comerciale Facebook  Confidentialitate Rumble Newsletter
  • Formular solicitare asistenta tehnica. Suport max. 48 ore!

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata Electric Power srl se obliga sa administreza in conditii de siguranta si numai pentru scopuri comerciale si de marketing, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau societatea comerciala din care ati putea face parte.
  • Date echipament

  • / /
    Pick a Date
  • Reload
  • Should be Empty:
IMPORTANT Asistenta tehnica pentru toate produsele comercializate de catre Electric Power srl este gestionata direct de catre Centrul de Asistenta national care acorda suportul necesar pentru toate problemele cu caracter tehnic in garantie si post-garantie. Prin completarea acestui formular clientul are posibilitatea sa ne transmita o solicitarea corecta pentru rezolvarea problemelor tehnice cu care se confrunta. Ulterior, in maxim 48 ore de luni pana vineri, comunicam clientului nostru indicatiile necesare pentru rezolvarea problemei tehnice.